Årstreff 2021

Lamborghini Klubb Norge inviterer til treff på Gol i Hallingdal 27. – 29. august 2021.

Vi vil også i år møtes hos formann Harald Skjøldt på torsdag 26. august for de som ønsker å tjuvstarte helgen.
Det vil bli felles kjøring fra Oslo fredag morgen.

Innkvartering: Pers Hotell (se info. under)
Oslo Plaza (se info. under)

Program

Torsdag 26. august
18:30: Avreise for de som bor på Oslo Plaza, kjører samlet til Harald Skjøldt (Vestengsvingen 4, 1182 Oslo)
ca. 21:30: Kjører tilbake til hotellet

Fredag 27. august
09:30: Avreise fra Oslo (PRESIS)
11:30: Pause/stopp på Hadeland Glassverk (Glassverkveien 9, 3520 Jevnaker)
13:00: Ankomst for lunch hos Kjetil Åbø (Elgfaret 21, 2870 Dokka)
16:00: Avreise, kjører til Gol (Sentrumsvegen 72, 3550 Gol)
18:00: Innsjekking på Pers Hotell
20:30: Middag

Lørdag 28. august
09:00: Oppstilling, klargjøring før avreise (med full tank!)
09:30: Avreise, kjører over fjellet mot Vestlandet
Ca. 13.00: Lunch
15:30: Retur til Gol
20:00: Møtes i baren for aperitiff før maten
20:30: Middag

Søndag 29. august
Avreise etter frokost og utover dagen

Praktisk info

Bestilling og betaling av hotell på Gol ordnes av den enkelte deltaker innen den 20. august (hvis du vil sikre deg et av de reserverte rommene).

Hvis du skal ha rom på Oslo Plaza, gi beskjed til Kjetil Åbø ved påmelding. Betaling av rom gjøres direkte til hotellet ved innsjekking.

Om du vil være med hos Harald på torsdagen og / eller lunch på Dokka på fredagen, må dette gis beskjed om ved påmelding.

Påmelding sendes via påmeldingsskjema nederst på siden eller direkte til Kjetil Åbø (kjetil@lamborghiniklubb.no ev. +47 477 56 098) innen den 20. august.

Oslo Plaza

Dobbeltrom: 1595,-
Enkeltrom: 1395,-
Parkering i hotellets garasje: 425,- pr. bil pr døgn

Pers Hotell

Weekend på Pers Hotell
Ved bestilling: Oppgi at det gjelder Lamborghini Klubb Norge
Tidspunkt: 27.08.2021 – 29.08.2021
Pris: Kr 2180,- pr. person/weekend i dobbeltrom
Kr 2780,- pr. person/weekend i enkeltrom

Inkludert er: Halvpensjon med følgende måltider; middag fredag, frokost og middag lørdag, samt frokost søndag. Vi spanderer også en Prosecco som aperitiff før middagen lørdag.
Spisetid middag: Fredag kl. 20:30
Lørdag kl. 20:30

Annet: Vi reserverer øverste garasje for parkering av bilene.

Pers Hotell AS
E-post: pers@pers.no
Telefon: 32 02 30 00

Påmelding