Trivelig årstreff på Gol og flott kjøretur til Lærdal

DSC01439.JPGHelga 28. – 30. august møttes Lamborghini Klubb Norge til årstreff på Pers Hotell på Gol. Totalt tolv biler ble etterhvert samlet for å bli med på begivenhetene, av disse ti Lamborghini, én Ferrari og én Porsche. Vi begynte helga med flott middag på hotellet fredags kveld og startet opp igjen lørdags morgen for å kjøre til Lærdal. Det var greit kjørevær, og stemningen var veldig god underveis, så det var en fornøyd gjeng som satte kursen mot Lærdal.

Vi kjørte via Hol og Aurland, og stoppet flere ganger underveis for å nyte utsikten, bilene og fjellufta. Lærdalstunnelen var siste store kapittel før vi kom til Lærdal. Her parkerte vi i sentrum og spiste god mat. Oppmøtet i Lærdal var flott, med både gamle og unge på plass!

Fra Lærdal gikk turen videre via Borgund stavkirke tilbake til Gol, og det var en svært så fornøyd gjeng som samlet seg til nok en herlig middag på hotellet!

Se bilder fra treffet.